Marie Reim: Hun bliver seksuelt chikaneret!

Foto: kuenstlermanagement / Anelia Janova

Marie Reim betragtes som en af ​​stjerneskuddene i schlagermusikkens verden. Den 20-årige har alt til at score point i denne branche: en god stemme, en hjælpende Reim-klan og et godt udseende. Desværre er det netop det sidstnævnte, der konstant bliver et problem for hende.

Næsten 30.000 mennesker følger Marie Reim på Instagram. Sidste uge tog sangerinden sine sociale mediefans med på en meget speciel rejse. Hun forlod Tyskland og tog på ferie til Den Dominikanske Republik. Palmer, sol, strand, vandfald, laguner og eksotiske dyr blev garanteret på denne rejse.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Marie Reim: Drømmeagtig Caribien

Hvad der heller ikke kunne mangle: masser af bikini-fotos. Den 20-årige var på ingen måde nærig med disse. Mens hun var på ferie, stillede hun sig let påklædt foran en drømmeagtig kulisse midt i Caribien. Men bag disse smukke billeder er der også en grim sandhed. Marie Reim kæmper med et problem, der optager mange kvinder på ​​sociale netværk: Nøgenbilleder af mænd – fra et juridisk synspunkt falder dette ind under kategorien seksuel chikane.

Marie Reim: “Det er oprørende”

I en Instagram-historie klagede hun offentligt over dette problem: “Kære mænd, kan I stoppe med at sende nøgenbilleder af jer selv til kvinder eller især mig?” (…) Er du helt sindssyg?! (…) Det er modbydeligt – lad det være!”. En klar erklæring om, at internettet ikke er et ulovligt område, og at sådan seksuel chikane er absolut upassende.

Marie Reim: Hun vil rejse igen

Marie Reim kom tilbage i Tyskland for et par dage siden – og skjuler foreløbig denne irritation. Men Marie overvejer at rejse igen: “Jeg elsker mit hjem og er glad for at være tilbage i landet .. men også her … lad os se hvor længe, ​” skriver Marie på Instagram.

Bare rolig – den næste ferie vil helt sikkert følge – selv i tider med pandemi.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse