Marie Reim fortsætter med at holde fans på pinebænken: “Nu varer det ikke længe”

Hun går i store fodspor, men Marie Reim er ekstremt selvsikker. Datteren af schlagerstjernerne Michelle og Matthias Reim lancerede sin egen musikkarriere tilbage i 2020. Hendes berømte mor havde tidligere taget hende med på turné, og Marie og Michelle havde allerede optrådt sammen på scenen i 2017. Marie Reim udgav sit første album i 2020. Nu følger snart flere.

Marie Reim med store planer for 2024

En ting har den 23-årige i hvert fald arvet fra sin mor: en umiskendelig stemme, og hendes look har også stjernekvalitet. Marie Reim ser ud til at være i startblokken til at fremme sin karriere yderligere. I sit nytårsindlæg på Instagram ønsker hun sine følgere et “godt nytår” og meddeler: “I år finder du mig i fitnesscentret, lydstudiet, på scenen eller på tv. Nu er det tid til at arbejde hårdt.”

I tirsdags (2. januar 2024) gav hun sine 70.000 fans en musikalsk forsmag på sin kommende single. “Naive” er titlen. “Jeg fortæller jer snart udgivelsesdatoen. “Det varer ikke længe nu,” siger hun. Schlagerfans er allerede meget begejstrede, her er nogle af kommentarerne:

“Jeg ser virkelig frem til det!”
“Jeg har brug for denne sang”
“Æblet falder ikke langt fra stammen.”
“Jeg ser virkelig frem til det. Lyder meeeegaaaa!!!

Marie Reim: Er det hendes sang til ESC-forrunden?

Rygterne svirrer allerede på Schlagerfreuden, for udgivelsen af den nye single kommer på et spændende tidspunkt. Tilbage i oktober 2023 antydede Marie Reim, at hun havde indsendt en sang til den tyske indledende runde af Eurovision Song Contest. “Jeg synes, Tyskland skal tage en rigtig god OG tysk sang med til ESC igen…”, skrev hun dengang på Instagram.

Det er endnu ikke klart, om det er “Naiv”, og om hendes sang blev valgt af den interne ARD-jury. Det ville være noget særligt: Marie Reim, 23 år efter sin mor Michelle (“Wer Liebe lebt”) på den store ESC-scene.

“Den tyske finale 2024” finder sted live den 16. februar 2024 på den tyske tv-kanal Ersten og vil blive ledet af Barbara Schöneberger.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse