Marie Reim: Flygter fra Tyskland!

Foto: © Anelia Janeva

Foråret i Tyskland er ventet med længsel. Vi venter alle på mere sol og er Corona-trætte. Det er på høje tid at forlade Tyskland, Marie Reim havde sandsynligvis også disse tanker. Hun deler sine indtryk af det nye land med sit følgere på sociale medier …

Marie Reim flygter til havet – Efter mere eller mindre et år i lockdown savner mange af os havet, men rejsen er stadig modløs. Ikke desto mindre benytter flere og flere mennesker lejligheden til at flyve til det varme inden sommeren kommer her. Fordi foråret også er lang tid undervejs. Tid til at flygte fra Tyskland, det var det, Marie Reim sandsynligvis også troede. For to dage siden landede hun i Den Dominikanske Republik og nyder sin fritid på stranden. Straks efter ankomsten hoppede hun i havet og nød solen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Hun sender feriebilleder på Instagram og tager os med på ferie i sine historier. I går fik hun flettet håret til dreadlocks, så hun ikke behøver at bekymre sig om sit hår længere. Lokalbefolkningen kan lide det, deres fans er opdelt i to. Nogle kan lide frisuren, men der var også nogle kommentarer mod det nye hår. Men enhver, der kender Marie Reim, ved, at hun altid gør sine ting.

Hvem er Marie Reim på ferie med? – Kun et spørgsmål forbliver ubesvaret. Har hun været alene eller har nogen fløjet med hende til Caribien? Måske vil hun give os et svar på det i de kommende dage. Under alle omstændigheder har Marie travlt med at sende Instagram-historier, hvor hun tager os til Caribien, i det mindste virtuelt. Der er dog ikke kun positive kommentarer blandt deres indlæg. Nogle spekulerer på, om du skal rejse lige nu. Men selvom nogle brugere ikke forstår hendes beslutning, vil Marie Reim helt sikkert nyde sin ferie ved havet!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse