Maite Kelly: En insider snakker ud om dem!

Maite Kelly - DSDS
Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Denne nyhed overraskede medieverdenen! Dieter Bohlen vil ikke længere være en del af DSDS-juryen i den kommende sæson (Læs her: Dieter Bohlen i retten!). Nu tør de første insidere at fortælle om optagelsen af ​​showet. Maite Kelly er også påvirket af disse afsløringer.

Den aktuelle DSDS-sæson er allerede et af de mest turbulente formater, der er set på tv de seneste år. Det var først, da Michael Wendler forlod juryen i efteråret, at det ramte overskrifterne. Nu er det også meddelt, at Dieter Bohlen faktisk går ind i sin sidste sæson.

Der ryster voldsomt bag kulisserne. Det siges, at Dieter Bohlen endda har slået til en advokat. Endelig modtog Dieter en mundtlig bekræftelse fra de ansvarlige for RTL, som allerede var gået. Dette rapporteres af “BILD”. For at gøre tingene værre kommer flere historier frem.

Gennemgang af DSDS-drejebogen

Ifølge “BILD” lærte Bohlen allerede under optagelserne på Mykonos i efteråret 2020, at han muligvis skulle rejse snart. Dette siger medarbejdere og kandidater. Sætningen ”Denne sæson vil være en meget speciel” skulle have været sagt hele tiden. Ifølge rapporten sagde en insider: ”Det gav ikke mening, fordi der ikke var noget jubilæum. Men nu giver det hele mening efter de seneste nyheder. ”

Maite Kelly var “meget værre”

Forsøgte Dieter Bohlen at ændre sin opførsel foran kameraet – bare så han kunne forblive jurymedlem? En insider afslører i artiklen: “Han var overraskende human, pænere end normalt.” Deltageren tilføjer, “Maite Kelly var meget værre.”

Maite Kelly: I kritik

Er Maite Kelly blevet dårligt modtaget af personalet? I schlagerverdenen er hun faktisk kendt som en venlig og rolig musiker.

Faktisk var fortællingerne om Maite som en del af hendes jury-arbejde, ikke altid var positive. Hun sagde blandt andet til en kandidat: ”Dit problem er, at du ser bedre ud, end du synger. Hvis du ser cool ud, skal du synge endnu bedre (…). Når en grim person synger hot, rører det mig. (…) Du skal virkelig arbejde. “

Hun beskrev en anden kandidats optræden som en “fatal katastrofe”. Hendes fans blev skuffede og kritiserede skarpt Maite på sociale netværk for hendes udsagn! Vi håber, at Maite ikke gambler sit gode image væk på grund af DSDS!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse