Dieter Bohlen: I retten?

Dommer Dieter Bohlen
Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

DENNE nyhed rystede tv-verdenen: Den kommende DSDS sæson finder sted uden Dieter Bohlen. Tilsyneladende ser det ud til, at denne beslutning ikke blev taget af Poptitanen selv. Og ikke kun det: Hoveddommeren kunne endda komme i retten.

Dieter Bohlen var RTL’s tv-ansigt i mere end 18 år. Som chef jury i shows som “Deutschland sucht den Superstar” og “Supertalent” lokkede han millioner af seere hen foran tv-apparaterne uge efter uge.  Dieter og RTL – et medieægteskab, der nu står over for skilsmisse.

Dieter Bohlen: Han er allerede blevet tilsagt mundtligt

En mudderkamp truer: Som “BILD” rapporterer, har Dieter Bohlen et advokatfirma, der kontrollerer, om han kan anlægge sag mod sin TV-exit hos RTL. Derfor er Dieters kontrakt udløbet. Der har imidlertid været forpligtelser i baggrunden fra de ansvarlige for RTL, som allerede er blevet erstattet.

Dieter Bohlen: Så den nye RTL-chef ham personligt?

Der har været en ny administrerende direktør hos RTL siden begyndelsen af ​​marts: Henning Tewes. Ifølge “BILD” ville den nye stationschef ikke længere planlægge med Dieter. Tewes vil polere castingshowet. ”DSDS er et utroligt stærkt underholdningsprodukt, der kører i næsten 60 lande rundt om i verden, med den længste af dem i Tyskland.

Ud over ekspertisen og omhyggeligheden hos vores programproducenter er årsagen til dette også deres stærke vilje til at genopfinde showet igen og igen. Med en helt ny jury vil DSDS give ny drivkraft til at geninspirere og begejstre musikalske talenter og millioner af seere ”, citerede ham fra“ BILD ”. Der er tilsyneladende ikke mere plads til Dieter Bohlen i denne nye jury.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER