Linda Hesse – i Playboy

Kilde: Playboy Deutschland

Mange vil huske året 2011: En ung pige i sine tidlige tyvere, holder føringen i mændenes verden, med hittet “Ich bin kein Mann”, der erobrede hitlisterne.

Selvom Linda Hesse måske ikke har troet på en langvarig karriere på det tidspunkt, viste hun det modsatte for alle skeptikere! Med hvert album viste hun imponerende, at hun konstant udvikler sig og ikke længere er den lille pige fra forrige år.

Nu viser Linda Hesse, som i dag er 31 år, en helt ny side – nøgen og sexet på forsiden af det seneste nummer af “Playboy”. For i mellemtiden er den attraktive Schlagerprinsesse blevet en smuk og moden kvinde, hvor mange mænd ser en kvinde at forelske sig i.

Hun har ikke kun noget imellem ørerne, men også noget at tilbyde for øjnene. Det er ikke overraskende, at selv “Playboy” har interesse for Linda og viser hende i nummeret 06/18 som en titelstjerne. Ved dette syn vil mange mænd sikkert smelte væk!

Kilde: Playboy Deutschland

Fra “Mach ma laut” til “Mach ma nackt”

Da hun skulle optage videoen til sit aktuelle hit “Mach ma laut”, ventede hun på Mallorca på et fotoshoot af en særlig art til Playboy. Med de erotiske billeder i et smukt landskab beviser Linda Hesse, at tiden for den lille pige endelig er forbi.

Vi er nysgerrige omkring, hvad vi kan forvente af den sympatiske sanger i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse