Maite Kelly: Hvem ville have troet det?

I dag går det løs: Maite Kellys store “Die Liebe siegt sowieso” tour. Maite vil spille mere end 26 koncerter fra marts til maj i Tyskland og Østrig. Ledsaget af: Linda Hesse, som vil støtte Maite, og selvfølgelig hendes nye single “Heute Nacht für immer”. Og det blev skrevet af en mand, der har meget til fælles med Maite.

Ikke mindst havde sanger og sangskriver Jay Khan (“Dein Bodyguard”) sine hænder på titlen “Heute Nacht für immer”. På hans Facebook-side ønsker han Maite Kelly det bedste:

I et interview med Schlager.de fortalte Jay om Maite og om at vi snart vil høre mere af de to.

Hvordan kom samarbejdet med Maite Kelly igang?

“Vi talte om det, det var bare en udveksling blandt musikere, som det nogle gange er tilfældet. Det er mindre dramatisk nu end det lyder. Jeg skriver sange hver dag. Og til sidst var jeg heldig nok til faktisk at kunne skrive på nummeret. ”

Er det sandt, at Maite Kelly var en af grundene til, at du startede sangen?

“Jeg belønner bestemt hendes vej, også i Schlager-området. Vi har en lignende fortid: Vi voksede begge op med at tale engelsk og vi begge sang internationalt i engelsksprogede bands. Vi er stadig fra BRAVO-generationen. Og vi begge fik fodfæste på Schlager-markedet. Hun er en person, jeg respekterer meget! ”

Er der nogen planer for yderligere samarbejde med Maite?

“Ikke for øjeblikket! Hendes album er ude nu, hun er på turné nu. Hvad fremtiden bringer, ved vi ikke, men der er ingen planer.

“Die Liebe siegt sowieso” Tour of Maite Kelly starter i dag i Suhl.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse