Laura Wildes album „Umarm die Welt mit mir“ udkommer den 12.4.2013

„Umarm die Welt mit mir“ spørger Laura Wilde hendes publikum. Pr. 12/04/13 er der et nyt album med masser af iørefaldende, let om hjertet, men også romantiske sange og en duet med den belgiske sanger Christoff.

På fredag, kommer det andet album „Umarm die Welt mit mir“ fra den håbefulde unge kunstner Laura Wilde. Efter succesen med det første album „Fang deine Träume ein“, som indbragte hende en pris som den kommende stjerne, kan hun nu tilbyde nye sange. Der er mere dybde, mere følelse, men også humor og charme, alt dette er præsenteret med en stor stemme. Sangerinden med ungarske rødder mestrer sit håndværk og dette kan høres. Hun blev indskrevet allerede som 11årig på konservatoriet, hvor hun tog klavertimer og klassisk sangundervisning.

Laura_Wilde_Pressebild_20132-612x300

Den første single bærer samme titel „Umarm die Welt mit mir“ og er en sang fuld af positiv energi, følelse af lykke og god stemning. Også på resten af albummet viser, at Laura Wilde har en masse sol i hjertet: Alle de tolv sange fra den glade sangerinde er fyldt med charme, energi og temperament.

Til de første sol stråler her i foråret passer følgende sange:

„Hände hoch“
„Ich schenk dir mein Herz (zum Geburtstag)“
„Warte bis es dunkel wird“
„Schluss mit lustig“
„Ausgerechnet du“

Laura er ikke kun popsanger, hun har også en bachelor i tysk og spansk. Hendes passion for det spanske sprog, har hun også i en af hendes sange „Mein Herz versteht Spanisch“ indført.

Balladen „Das ist Sehnsucht“ er en duet med den belgiske superstjerne Christoff. Endvidere er den i et roligt og melankolsk tone følgende titel er også repræsenteret:

„Heute Nacht“
„Weil es in den Sternen steht“
„Gibt es noch Helden“

Albummet slutter med et langsomt nummer „Kleine Pause von der Welt“ som er en tankevækkende titel, som handler om, hvad vi ofte gør i vores hektiske liv, og at man skal tage en lille pause fra det hele. De der ikke kan gøre det skulle tage i det mindste lidt tid til at høre dette smukke album. Laura Wilder „Umarm die Welt mit mir“ Det er værd at lytte til.

Kilde: schlager planet.com

Det skal du læse