Hun slutter sig til DETTE krydstogtskib

Foto: Tatiana Kurda

Året 2021 lakker mod enden, men der er stadig et par højdepunkter. Laura Wilde fyrer ægte tv-fyrværkeri af. Ud over forskellige optrædener er hun for første gang gæst i en meget populær rejsetelenovele: “Verrückt nach Meer”. Og det i otte afsnit. Nu er der den første information, hvor Laura skal hen.

Det bliver farverigt ombord på MS Artania. Laura Wilde kan ses om bord på krydstogtskibet den 22. og 23. december og fra den 27. til den 30. december klokken 16.10. Hun sejler over Østersøen med kaptajn Morten A. Hansen og hans besætning.

I første afsnit går det ligesom “Traumschiff” gennem skærgården til den svenske hovedstad Stockholm, før “Verrückt nach Meer” vil tage seerne til Estland og Gdansk i Polen. Det bliver spændende at se, hvad Laura Wilde og krydstogtsgæsterne vil opleve på turen. Det foreløbig sidste afsnit med den sympatiske Laura bliver sendt den 30. december.

SÅDAN kommer hun i julehumør

Inden da er Laura Wilde stadig i humør til juletiden. Ved SWR4 Weihnacht den 4. december optræder hun med tre titler, inklusive klassikeren “Leise rieselt der Schnee”.

Og lige efter hendes helt sikkert flotte gæsteoptrædener i “Verrückt nach Meer” kommer hun i tv igen den 31. december: Ved den store nytårsfest i MDR. Nytårsaften skal den 32-årige efter sigende have en overraskelse klar til “Schlagerspass mit Andy Borg” på SWR. Vi er spændte og glæder os.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x