Lasch, Wilde & Co.: Nytårsdrama

Foto: Telamo.de / (c) Robert Recker

Nytårsaften er den årlige begivenhed for mange mennesker. Året slutter godt af med en stor fest. Men så drømmende du kan forestille dig din nytårsaften, så lykkes det nogle gange ikke. I et interview med MDR fortalte stjernerne om deres værste nytårshistorier.

Laura Wilde havde ikke meget at fejre. Når du kommer til hvile i juleferien, kan det også ske, at en forkølelse breder sig. Laura fortæller om en ret stille nytårsaften. Mens alle fejrer nytår, lå Laura Wilde syg på sofaen “Det var så slemt, fordi jeg hørte alle udenfor kl. 24 om natten, og de skålede og krammede hinanden, og jeg var hjemme med min hoste og løbende næse.”

Chris Cronauer troede, han var ved at dø, og måtte også undvære en vild nytårsaften. For ved årsskiftet 2016 lagde han sig fladt. Dagen før siges han at have været i en klub, men så fangede influenzaen ham: “Jeg kastede op hele natten. Det var meget slemt og det nytårsaften. Jeg troede, jeg var ved at dø på badeværelset. Det var ikke rart.”

En absolut rædsel nytårsaften skete også for Tanja Lasch. I interviewet med MDR fortæller hun om en nytårsfest, der endte galt: “Der var stole og i hjørnet ovenover var der en basboks, og den faldt ned på mit hoved med hjørnet.” Av! Aftenen sluttede for Tanja med en hjernerystelse og en tur på hospitalet.

For Daniel Sommer vil en nytårsaften nok altid blive i hovedet. Han fortalte MDR om en nytårsfest i sin fælles lejlighed dengang. Ved denne fest fejrede han årets afslutning med over 60 personer. Men for en af ​​disse gæster tog aftenen en dårlig drejning. Personen fløj gennem hoveddøren! Hvorfor fortæller han ikke, Heldigvis skulle hun ikke være kommet alvorligt til skade. Ikke desto mindre måtte ambulancen komme, og sangeren vil huske det i lang tid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x