Laura Wilde: Ny video til en stærk titelsang

Kilde: Laura Wilde – Martin Becker

I seks forskellige variationer præsenterer Laura Wilde os for sangen, “Es ist nie zu spät”, på hendes nuværende promotionsingle!

Fra en radioversion til en danseudgave for diskotekerne til et specielt “Spring Mix”, der skal være noget for alle. Selvfølgelig er der også en video af den charmerende sanger!

Med det aktuelle album, “Es ist nie zu spät”, har LAURA WILDE opnået en stor salgssucces i begyndelsen af dette år.

Ikke mindst takket være hendes single “Wolkenbruch im 7ten Himmel”, der kravlede til tops på Airplay Charts. Hendes album blev en bestseller med en placering i TOP 20 på de officielle salgscharts.

Med inddragelsen af hendes egne historier og oplevelser i sangene var Laura også meget bevidst i udvælgelsen af sangene på dette album. Hendes credo, at man bør kæmpe for sine drømme til enhver tid i livet og uanset hvornår, bekræfter hun i titelsangen og albumtraileren: “Es ist nie zu spät”!

Og selvfølgelig viser hendes ukuelige optimisme sig også i denne single og lader os glemme vores bekymringer og de dårlige nyheder fra hele verden i et par minutter. Måske kan vi håbe det, måske er det virkelig “Es ist nie zu spät” …!

På ingen måde bør det aldrig være for sent for drømme, der ikke findes bedre.

Kilde: Stadlpost.at

Køb det her: Laura Wilde

Det skal du læse