Kys med tv-kollega – detaljer afsløret

Hun har opnået, hvad utrolig mange kvinder ønsker: skuespiller Birthe Wolter, kendt fra “Der Lehrer”, fik lov til at kysse Florian Silbereisen! Men der kan ikke være tale om romantik her. Kysset var rent professionelt under optagelserne til “ZDF Traumschiff”. Men hvordan er det egentlig at kysse den p.t. største entertainer i musikbranchen?

Birthe Wolter afviste næsten anmodningen om at optræde i “ZDF Traumschiff”, for hun ville egentlig gerne med sin bedste ven, Jochen Schropp, til bryllup, som hun afslørede over for “Express”: “Beslutningen var mega svær for mig. Jeg fældede så mange tårer. Jeg forberedte dette bryllup i trekvart år, tænkte så meget over, om Jochen også skulle gifte sig”. Men Jochen var en meget god ven og lod hende gå til optagelsen uden at blive vred. Og så fik Birthe sit første kys med Florian Silbereisen…

Birte Wolter: Sådan så hendes kys med Florian Silbereisen ud.

Til påskeafsnittet af “ZDF Traumschiff” mimer Birthe rollen som Maike Kappes, som er overbevist om, at tal og matematik ville være vigtige for at finde den rigtige mand. Der skal 15 mænd til, før hun kan få et forhold til den rigtige, og så må selv Florian Silbereisen, alias kaptajn Max Parger, spidse læberne. Der kan altså ikke være tale om romantik, for under kysset var parret omgivet af kameraer og filmholdet, så det hele var rent teknisk.

Birthe har nu afsløret over for Expressen, hvordan kysset med Silbereisen var: “Han kysser godt. Jeg kan ikke klage,” sagde skuespillerinden. Florian måtte dog finde sig i en del, som hun afslørede: “Jeg spiste rå løg før kysset for at drille Florian”, tilføjede hun med et grin.

Alt i alt ser optagelserne ud til at have været meget sjove, selv om Florian havde mere travlt med at forberede sine shows end at “hænge ud” med sine kolleger i pauserne under optagelserne: “Han var uundgåeligt nødt til at trække sig lidt tilbage. Men af professionalisme, ikke fordi han er usamarbejdsvillig. Han er slet ikke arrogant, men super kollegial, super sympatisk, super sympatisk, tæt på folk.” Filmkysset kan i øvrigt ses den 9. april 2023 kl. 20.15 på ZDF.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse