Koncerten er aflyst på grund af personalemangel!

Dårligt nyt for alle jer Andrea Berg-fans: Hendes “30 Jahre Andrea Berg – Ich würd’s wieder tun”-koncert i Düsseldorf (4. december 2022) er blevet aflyst. Arrangørens angivne grund: En infrastruktur, der ikke er “på plads”. Schlager.de kender den virkelige årsag!

Siden Corona-pandemien er intet mere som før: koncerter efter koncerter med de små og store stjerner må aflyses eller udsættes, og selv udskudte datoer bliver aflyst igen eller udskudt igen.

Corona har også et jerngreb om Schlager-verdenen, og nu rammer det Andrea Berg igen. Det skulle have været en stor fest i Merkur Spiel Arena i Düsseldorf. Kapacitet: 54.600 tilskuere.

Arrangør Peter Kötting forklarer roligt på Schlager.de’s forespørgsel: “Faktisk er der mangel på personale. Hjælperne til opsætning, mandskab, næsten på alle områder, for at kunne afvikle et sådant arrangement. Vi er ikke de eneste, der må kæmpe med dette.”

Fansene mangler penge

Men det er langtfra det eneste problem! “Der er en mærkbar usikkerhed på markedet blandt forbrugerne”, fortsætter Kötting. “Der er Corona-spørgsmålet, energipriserne. Det handler kun om penge.”

Så aflysningen af Andrea Berg-koncerten er ikke kun dårlige nyheder for alle fans, men for alle musikelskere, for problemet er ikke kun her, men vil sprede sig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse