KLUBBB3: Har Flori har iskoldt udskiftet sin ven?

Foto: MDR/ORF/Peter Krivograd

Der er kun to tilbage! SchöWo har allerede rapporteret om en mulig band-out af KLUBBB3. I en følelsesladet bekendelse bekræftede Jan Smit (34) nu: “I november trak jeg mig tilbage … fordi jeg ikke længere var i stand til at optræde, både fysisk og mentalt …” Musikeren lider stadig af psykologiske problemer, oprindeligt vil han ikke på scenen mere med Klubbb3.

Men hvordan går det for Florian Silbereisen (38) og Christoff (43)? Flori har sandsynligvis allerede fundet en passende erstatning for Jan: Thomas Anders (56)! Den ex-Modern-Talking sanger er ofte gæst i Florians programmer – og stod allerede på scenen med Klubbb3 i 2017 og 2018!

Thomas og Flori lancerer også et album sammen, den 13. marts. Der er ingen tvivl: Musikerne går glimrende sammen! Så godt, at Flori allerede har glemt sin ven Jan?

Mens hollænderen offentliggør sin lidelse, nyder Flori en pause i sneen på samme tid – med Thomas! Privat har han tilsyneladende allerede udvekslet sin ven iskold. Det vil kun være et spørgsmål om tid, før han gør det professionelt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse