Kerstin Ott: Var hun ikke god nok til ham?

Foto: Semmel.de / NONA

I årevis har hun været et af de store navne i schlagerverdenen: Kerstin Ott! Hendes fans elsker ikke kun hendes karakteristiske stemme, som er blevet hendes varemærke, men også hendes naturlighed og afslappede måde. I modsætning til hendes kolleger, der fascinerer med glitter-outfits og store dansekoreografier, overbeviser Kerstin udelukkende med sin sang og i super-komfortable outfits. Desværre var det kun en meget speciel herre fra showbranchen, der ikke kunne overbevise hende.

I et interview med magasinet “Stern” talte Kerstin om et emne, der stadig berører hende den dag i dag: I et stykke tid ville hun forsøge at blive som alle andre i schlager verden. Men nu afslører Ott, at “direktøren for et stort schlagershow ikke ønskede at invitere hende i lang tid, fordi der skete for lidt under hendes forestillinger”. Pladeselskabet anbefalede endda en træner til at øve scenekoreografi med hende.

Kerstin Ott kan ikke ændres

Men det var slet ikke Kerstins smag. Så hun “takkede høfligt nej efter to timer og sendte ham hjem”. I 2019 deltog hun i tv-showet “Let’s Dance”. Hun ville prøve igen, måske løsne lidt og lære et par dansetræk. Men at blive bedømt af alle i offentligheden forårsagede mere ubehag for hende. ”Det ramte mig følelsesmæssigt,” fortalte Ott til ”Stern”. En Kerstin Ott skal ikke ændres! Hendes fans elsker hende, som hun er!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse