Kerstin Ott vækker opsigt med et Instagram-billede

Foto: NDR/Telemichel/Stefan Mühlenhoff

Kerstin Ott ville faktisk gøre opmærksom på dyremishandling i cirkus med sit Instagram-opslag. En følger ser dog ud til at have fuldstændig misforstået dette og buldrer straks imod Kerstin.

En ting er sikkert om Kerstin Ott: Hun har et stort hjerte for dyr. Sangerinden og hendes kone Karolina har en udvidet dyrefamilie.

Parret adopterede sidste år den blinde labrador Jakob. Så er der de to katte Elli og Bubi samt flere kaniner og marsvin. Så det er ikke underligt, at hun også er engageret i dyrevelfærd.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Men da hun sidst ville gøre opmærksom på dyremishandling i cirkus på Instagram, var der en misforståelse blandt hendes fans – det udløste prompte en diskussion. Især én bruger var ret hård ved Kerstin. “Jeg bliver nødt til at genoverveje min holdning til dig”

Kerstin Otts Instagram-billede viser en cirkuselefant, der balancerer på en bold. Kerstin skriver om sit bidrag: “Jeg ville ønske, det var forbudt.” Nu skulle man tro, at hun ville modtage opmuntring på hver linje. Desværre var det ikke alle, der forstod dette indlæg korrekt.

En vred bruger skriver: “Hvorfor støtter du denne grusomhed mod dyr ved at være gæst der?? […] HVAD FADEN TÆNKER DU PÅ. Jeg bliver nødt til at genoverveje min holdning til dig.” Uh, det må have givet bagslag. En anden fan afklarer misforståelsen og ser ud til at gøre brugeren i det mindste en smule tilgivende.

En anden følger forstod heller ikke umiddelbart budskabet bag billedet: “Kerstin, du inspirerer ikke nogen med sådanne billeder.” Men også her præciserer en anden fan: “Kerstin vil ikke inspirere nogen, men at vække opmærksomhed.”

Alle andre er selvfølgelig enige med Kerstin.

Der samler sig utallige kommentarer under opslaget, såsom “Sådan noget skal forbydes” eller “Jeg går aldrig i cirkus, jeg synes, det er dyreplageri”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse