Kerstin Ott: Time out efter et år med “ufattelige vanskeligheder”.

Efter adskillige udsættelser på grund af Corona-pandemien var der i år mange erstatningsdatoer i kunstnernes kalendere. Det gav ofte anledning til stress, især for efterspurgte topstjerner. Dette var også tilfældet for Kerstin Ott, som nu vil tage en pause. Hun afslørede mere til Schlager.de og kiggede tilbage på år 2022.

Kerstin Ott ser tilbage på 2022

Året 2022 var også som et maraton for Kerstin Ott. Utallige begivenheder måtte opføres, og hun var også gæst i flere tv-shows. “Det var et succesfuldt, men også meget udmattende år for mig,” opsummerer hun ærligt.

Hun afslører åbent over for Schlager.de, at hun har taget en del arbejde på sig for at få alle sine dates under én hat. “Flyrejser blev aflyst med kort varsel på grund af strejker, der var problemer med togforbindelser, det var svært at få lejebiler eller vanvittigt dyrt – hver dag var en udfordring for os. Det var et særligt år for alle med vanskeligheder, som vi aldrig havde forestillet os.”

Kerstin Ott: Skal du ud at rejse igen?

I 2023 ønsker Kerstin forståeligt nok at tage en pause og ser frem til at få fri, som hun fortalte Schlager.de. Hvordan hun vil bruge al sin fritid, er dog endnu uvist. “Jeg har ikke nogen konkrete planer endnu,” siger den 40-årige. En ferie med Karolina er heller ikke planlagt endnu, afslører hun på spørgsmålet og tilføjer humoristisk: “Når jeg ser det våde og kolde vejr lige nu, så er der en længsel efter sol”.

Første optræden på hendes eget dørtrin

Men fans behøver ikke helt at undvære Kerstin Ott; hun vil “gøre noget på de sociale medier i ny og næ”. Under alle omstændigheder har hun et par open air datoer på programmet i juni. Kerstin glæder sig især til én begivenhed. For første gang optræder hun den 3. juni på sin egen hjemmebane – noget, som hun tidligere altid har nægtet at gøre.

“Den årlige festival ‘Schlagerparty am Meer’ er noget helt særligt. Vi har også været der privat; scenen ligger lige ud til Vesterhavet, man kan se havet og lugte den salte luft. Et stort område på diget, hvad kunne være bedre. Venner og bekendte kommer. Og jeg glæder mig til Eloy og Nino,” siger Kerstin.

Til efteråret, med start den 16. november, tager bandet på “Best Ott”-turné – og besøger for første gang også Schweiz og Østrig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse