Kerstin Ott: Stor udfordring for kærligheden

Væk fra scenen kan Kerstin Ott stole på en vigtig konstant i sit liv – på sin kone Karolina. Men parret har en stor kærlighedsudfordring foran sig. Kan de komme igennem det?

Kerstin Ott og hendes Karolina har været gift siden 2017. Blondinen har været vidne til den hurtige stigning af sin berømte kone på nært hold. Men Kerstin Ott blev på gulvtæppet og nyder et harmonisk privatliv med Karolina. Først for nylig siges der endda at have været afkom.

“Hej allesammen! Jeg har et nyt kæledyr, og det har brug for et navn. Send mig dine ideer i kommentarerne,” skrev sangerinden. Hendes fans forslag lyder helt sikkert godt: fra “Socke”, “Teddy”, “Jacky” til “Gismo” til “Mowgli”. Desværre er der endnu ikke vist fotos af den firbenede ven.

Kerstin Ott: 127 kilometer på tre dage

Men ikke kun dyrene gør Kerstin og Karolina glade. Et godt forhold trives også med store eventyr. Nu skal parret forberede sig på en stor udfordring. Sangeren delte et sødt kysse-foto af sig selv og sin drømmekvinde på Instagram. Ott skriver: ”Ankommet. I morgen begynder vi at gå hjem. Tre dage 127 km! Må vejrguden og vores fødder være med os. ”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Kerstin Ott: Hemmelig udflugt

En stor udfordring venter parret – for mere end 120 kilometer på tre dage er allerede en meddelelse. De afslører ikke, hvor de to startede deres tur fra. Ifølge sangerens management er det et sted ved Østersøen i Slesvig-Holsten.

Det er helt forståeligt, at parret ikke ønsker at afsløre den nøjagtige rejsevej. Det kan ikke udelukkes, at nysgerrige fans ville forstyrre eventyret med Kerstin og Karolina. Det er trods alt dage, der tjener til afslapning og samvær. Og måske har sangeren bare brug for denne ro. Fordi hendes management angiver, at vigtige nyheder vil blive offentliggjort i de kommende dage.

Man kan være nysgerrig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse