Kerstin Ott & Special Gæst. Endelig LIVE IN CONCERT

Billede: Semmel.de – Fotocredit NonaPhotography

Hitliste stormeren tager med sit succesrige album “Mut zur Katastrophe” og alle hendes kendte hits, på en tour i Tyskland! Med sin gennembrudssingle “Die immer lacht”, hvor YouTube-videon allerede har over 150 millioner kliks, besejrede hun 2016, musikverdenen med storm. Til vinter kan fans af den talentfulde sanger og sangskriver endelig opleve hende live!

Kerstin Ott har aldrig været bange for at risikere noget. At forsøge med sig selv, at udvikle sig konsekvent og lade sit stadigt voksende publikum deltage i denne kreative forandring. En udvikling, der fortsatte for vinderen af den tyske musikforfatterpris på hendes andet album, med den usædvanlige titel “Mut zur Katastrophe” (17.08.2018).

Kerstin Ott opnåede allerede sin første musikalske oplevelse i et ungdomskor af sanger-sangskriver Rolf Zuckowski, senere i en tour som DJ i klubber over hele Tyskland og endelig fokuserede hun på hendes arbejde som uddannet maler, mens hun fortsatte med at skrive egne sange.


I 2016 fulgte det store gennembrud med single hittet “Die immer lacht” over en nat: Med sin sympatiske karisma og spændende blanding af moderne dance pop og tysksprogede schlager slog Kerstin Ott røg på rekordtid til tops af hitlisterne og etablerede sig i de følgende år, som en af de mest succesrige tyske kunstnere.

Gennembruddet med “Die immer lacht” udløste bogstaveligt talt en bølge af begejstring og blev erklæret for det mest succesfulde arbejde i år 2016 i marts 2017 af markedsundersøgelsesfirmaet GfK Entertainment. I en fælles udviklet version med DJ og producent duo Stereoact blev sangen et mega hit, vandt Diamond Award i Tyskland og guld i Østrig og havde en regelmæssig plads i top 10 på hitlisterne i flere måneder.

Senest med efterfølgeren “Scheissmelodie”, som blev fejret som et sommer hit, viste Kerstin Ott, at hun absolut ikke er en “One-Hit-Wonder”. Hendes debutalbum “Herzbewohner” røg ind på plads 4 på de tyske longplay-hitlister i december 2016 og nåede platinstatus for over 200.000 solgte albums.

Hendes meget personlige hymne af tolerance, åbenhed og kompleksitet er den eneste “Regenbogenfarben”: “Vi er trods alt bare mennesker, der stræber efter det samme mål: At være glade “, siger Kerstin Ott om den universelle besked om” Regenbogenfarben “. Det er et “højt ja til mangfoldighed og menneskehed. Fordi livet er farverigt – Regnbuer er farverige! ”


Denne meddelelse blev delt af Kerstin Ott i julen 2018 ved “Helene Fischer Show” med offentligheden. Næsten seks millioner seere oplevede juledag på ZDF duetten af de to succesfulde magtkvinder, der satte en klar erklæring for tolerance og åbenhed.

Anerkendelse over resultater, der i tal, alene ikke rigtig kan reflektere. Med sit andet album “Mut zur Katastrophe” bygger hun på sin tidligere succes og præsenterer sig fra en kampfuld, frygtløs side. Hun har altid været jordnær, upåvirket, ærlig og beskeden.

Hendes sange er meget livagtige og baseret på hendes egne oplevelser af fiasko og succes. I hendes dybe tekster bruger hun uskadet og uspolerede begivenheder fra livet. Så direkte og ekstraordinært.. På scenen undgår Kerstin Ott bevidst snik snak og bringer som det eneste, hendes elskede akustiske guitar.

Billede: “Let´s Dance” im Special bei RTL.de

En beskedent troværdighed, der berører millioner af mennesker. I øjeblikket får hun sin til at opleve Kerstin Ott fra en helt anden vinkel: I den 12. sæson af RTL danseshow “Let’s Dance”, Kerstin Ott, sammen med professionel danser og dansepartner Regina Luca, og er over for publikum entusiastiske.

Under sin tour gennem Tyskland i vinteren 2019 vil Kerstin Ott præsentere sin uigenkaldelige energi, den genkendelige lyd fra Pop, Dance, Folk og Schlager med tyske tekster og nogle overraskelser på scenerne.

Køb det seneste album: Klik her

Tourdatoer:

20.11.2019 – Bremen Metropol Theater Bremen
21.11.2019 – Braunschweig Stadthalle Braunschweig – Großer Saal
22.11.2019 – Düsseldorf Mitsubishi Electric Halle
27.12.2019 – Schwerin Sport- und Kongresshalle
29.12.2019 – Berlin Verti Music Hall
30.12.2019 – Zwickau Stadthalle Zwickau

For billetter: Klik her

Det skal du læse