Kerstin Ott på pilgrimsvandring: “Jeg døde næsten af tørst”

Kerstin Ott begav sig for nylig ud på en selvopdagelsesrejse for at finde ny inspiration til sin musik. Hun vandrede 155 kilometer gennem Portugal helt alene – og der nåede hun sine fysiske grænser. Varmen, anstrengelserne, for lidt vand. Kerstin var ved vejs ende…

Kerstin Ott havde brug for en pause. Derfor tog hun for nylig på en otte dage lang pilgrimsrejse gennem Portugal. Hun gik næsten 20 kilometer gennem sand. En utrolig anstrengelse for hendes krop: “Mine fødder var nogle gange væk over lange afstande. Den første dag græd jeg virkelig hjerteligt en eller to gange,” fortæller Kerstin til WDR-showet “Böttinger. Flad 17”. Det var 35 grader varmt, og hun havde ikke nok vand med. “Men jeg havde stadig vodka med mig! Dumt, for jeg var ved at dø af tørst.” Hun ville drikke den “meget romantisk” i en pause og tale med sin kone i telefonen. Tåbeligt! I sidste ende drak hun ikke vodkaen, men var frustreret over, at hun næsten ikke havde noget vand tilbage. Men alt er godt, når det kommer til stykket: Kerstin kom igennem det hele.

Et lille aber dabei: Da hun kom hjem, var hendes kone Karolina også på ferie med deres lille datter. Der var ingen til at byde hende velkommen og give hende et stort kram efter anstrengelserne. Men Kerstin bebrejder ikke sin familie det. Hun ændrede sit liv efter turen: Hun ryger ikke længere, hun drikker ikke alkohol, og hun lever vegansk. Hendes “Best Ott”-turné starter i morgen i Zwickau, og vi er sikre på, at Kerstin vil give alt for at være der for sine fans.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse