Kerstin Ott: Nyt Album!

Det var et meget følelsesladet indlæg, som Kerstin Ott postede på Facebook forleden dag, at hun endelig turde gøre det offentligt: Den 1. november frigives hendes nye album! Og det vil være hendes mest intime, modigste og følelsesladet album!

Derfor elsker hun sine fans: Kerstin Ott er en person, der kan fortælle historier direkte fra livet og fra hjertet. Derfor kaldes hendes nye album “Ich muss Dir was sagen”! Sammen med sit velprøvede succesteam, producenten Thorsten Brötzmann og sangskriveren Lukas Hainer, skrev Kerstin tretten rørende sange om og fra livet.

Og ikke kun Kerstin og hendes fans ser især frem til det nye album, men også Kerstins kone Karolina! Fordi Kerstin har dedikeret tre sange på albummet til Karolina.

At Kerstin fik lov til at offentliggøre færdiggørelsen af sit nye album, er bestemt en lettelse for hende – ud over glæden. Hun har haft så meget at gøre i de sidste par måneder, at hun næppe kunne koncentrere sig om sig selv og sin musik.

Med det nye album leverer hun nu den akustiske nødbremse. ”Det handler om at kigge rundt på din vej. Værdsætte, hvad du har opnået, og skift et gear ned, i stedet for konstant at køre hovedet fremad. ”

Albummet “Ich muss Dir was sagen” er for Kerstin en absolut hjertetilstand, og fra 1. november kan alle overbevise sig selv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse