Kerstin Ott: “Min første plejefamilie var en katastrofe”

Foto: NONA-editUniversal

På toppen! – I dag er hun der, som mange sangere kun kan drømme om – på det absolutte schlager Olymp! I lang tid kunne Kerstin Ott kun drømme om sådanne himmelske tider: Hun fortæller åbent om sin hårde barndom.

Fordi hendes mor var syg på det tidspunkt, endte den lille på et hjem. Indtil det blev besluttet: Hun vokser bedst op ude på landet.

”Da jeg kom fra børnehjemmet i Berlin, til plejefamilien i det nordlige Tyskland og havde oprindeligt en plejefamilie, der var meget hård,” sagde Kerstin Ott.

Der var det som Bundeswehr: T-shirts skulle foldes til A4-størrelse og adskilles strengt. Ja intet legetøj på gulvet! Middag blev ikke serveret, før en klokke ringede. “Det var virkelig en katastrofe.” Heldigvis, da hun var 13, fik hun endelig nogle kærlige plejeforældre. Den dag i dag holder hun god kontakt med dem – og har fundet et smukt nyt hjem i nord.

Men Kerstin har ikke glemt den vanskelige begyndelse og det faktum, at hendes storslåede succes ikke kan tages for givet.

Så hun husker også, hvordan det var at stå på stigen som maler, mens hendes sang “Die immer lacht” skød gennem taget og radiostationer pludselig ønskede interviews med hende.

Som selvstændig maler måtte Kerstin Ott dog gennemgå sine ordrer – og dermed give de første interviews “forskellige steder”  hos kunderne. Faktisk utroligt, når hun ser tilbage på denne tid …

Men med al kærlighed til musik: Dit hjerte til forbedring af hjemmet slår stadig i dag! ”Jeg er også nødt til at male vægge imellem, fordi jeg savner det, hvis jeg ikke gør det for længe. Jeg har renoveret vores hjem i et halvt år nu, og det går rigtig godt. “

kilde: Schlager.de

Det skal du læse