Kerstin Ott leder efter en lejlighed i Berlin

Faktisk bor Kerstin Ott i Heide i Slesvig-Holsten. Der har hun et hus med sin familie, som hun jævnligt pusler med, for Kerstin har talent for håndværk. Men for nylig fortalte hun i et interview, at hun gerne vil flytte til Berlin. Vi afslører årsagen…

Heide er en mellemstor by i Slesvig-Holsten og distriktshovedstad i Dithmarschen-distriktet. Det lyder idyllisk, og det er det også. Kerstin Ott kan godt lide at bo i Heide, det er hendes hjem, men for nylig afslørede hun over for “Express.de”, at hun ønsker at flytte væk fra samfundet med 20.000 indbyggere og nu leder efter en lejlighed i Berlin. Hvorfor vil hun flytte væk? Føler hun sig ikke længere godt tilpas i den lille by? Og hvorfor den tyske hovedstad af alle steder?

Nok spekulationer! Kerstin Ott giver en meget enkel forklaring:

Heide skal helt sikkert forblive vores centrum, vi føler os meget godt tilpas der. Men vi er også på udkig efter en lejelejlighed i Berlin, fordi køreafstandene simpelthen er så lange. Hvis jeg ved, at jeg skal være i Berlin ti gange om måneden, har jeg ikke lyst til at tage på hotel og stå i en reception om aftenen, når jeg kommer hjem fra en koncert.
Kerstin Ott (Express.de)

På forespørgsel fik Schlager.de bekræftet af managementet, at Kerstin stadig leder efter et sted at bo i hovedstaden, men har gjort det i mere end et år. Det kan vi selvfølgelig godt forstå. Vi ønsker hende fortsat succes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse