Kerstin Ott: “Jeg er fornærmet over Facebook”

Hun rører millioner af Schlager-fans med sin musik: Kerstin Ott betragtes som en af  superstjernerne i branchen. Men bag hver stjerne er der en følelsesmæssig side. Kerstin har nu afsløret interessante detaljer om hende, der kommer ud i et interview …

“Ich muss Dir was sagen” er ikke bare en sang og et album af Kerstin Ott. Nej, det er også en rørende kærligheds hyldest til sin kone Karolina. Parret har været sammen i ni år – for tre år siden lavede kærlighedsfuglene det officielle ægteskabsbånd.

Men ikke alt, der glitrer, var guld: Kerstin Ott taler overraskende åbent om sit udspring. I et interview med “Augsburger Allgemeine Zeitung” ser sangerinden tilbage på en særlig begivenhed, der har ændret hendes liv til i dag – nemlig hendes Coming-out…

Kerstin Ott: Sprang ud som 17 årig

”Jeg sprang ud, da jeg var 17 år gammel. Jeg var sammen med min kæreste i en måned. Vi besluttede bare at sige det, ”sagde hun i interviewet. Hvordan er spørgsmålet om homoseksualitet i vores samfund? Kerstin Ott har et klart svar på dette:

“I de sidste ti år er accepten vokset. Men jeg ser stadig at der er noget at indhente – især når det kommer til holdningen hos de ældre, er jeg bekymret. ”

Kerstin Ott: Unge mennesker diskriminerer også homoseksuelle

Og ifølge den Kerstin handler yngre mennesker heller ikke bedre:

”Ikke desto mindre diskriminerer mange unge også homoseksuelle. Jeg bliver fornærmet fra tid til anden på Facebook og Instagram. Det synes jeg er trist. Alle skal leve, som han eller hun vil. “ Og vi ser det også sådan!

Heldigvis lader Kerstin Ott ikke disse grimme kommentarer spytte i suppen. Kerstin sender regelmæssigt romantiske billeder af sig selv og hendes Karolina. Vi vil se mere af det!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse