Kerstin Ott: Hun vil ikke forkæle sine døtre!

Foto: Semmel.de / NONA

Vi kender alle Kerstin Ott som kvinden, der blev en stjerne natten over med sit hit “Die immer lacht”. Siden da har Kerstin sandsynligvis været en af de mest efterspurgte kunstnere i det tysktalende Europa. Men selvom hun selv er så succesrig, vil hun opdrage sine døtre som normalt.

For hende og hendes kone Karolina, som hun giftede sig med i 2017, var det vigtigste en ordentlig opdragelse.

Dette inkluderer især, at de to døtre i familien skal vokse op uden stjernestatus. Hendes døtre er meget “tilpasningsdygtige”. Det sagde hun i et interview med “SchlagerSpass”.

Hendes døtre ville alligevel ikke stille spørgsmålstegn ved berømmelsen og ville ikke bekymre sig for meget. “De tager det bare som det er og er begejstrede for det eller synes det er dumt.”

De to døtre ville blive opdraget så nede på jorden som muligt. Forældrene ønsker at forhindre mulige stjernestatus. “Vi sagde klart, at de ikke løber rundt i skolen nu og tror, de er de største.” Ott afslørede også, at hendes børn får lommepenge som alle andre.

Interviewet viser igen og igen, hvor vigtig normalitet er for familien. ”Det er vigtigt for os, at de ikke tror, at de ikke arbejde for tingene. Det er den forkerte besked for børn, ”siger Kerstin Ott.

“Jeg tror, at du tager grebet væk og senere, når de så skal flytte ud, og forældrene ikke længere passer på dem, og de får faktiske virkeligheden først, er virkelig dårligt”

Med sin opdragelse ønsker Kerstin at beskytte de to døtre bedst muligt mod en sådan situation.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse