Kerstin Ott: Hun mistede sin kuffert!

 

Arkiv foto: SWR/NONA Photography

Kerstin Ott har glædet sig til denne dag i uger: Efter en lang corona-relateret tvungen pause havde hun sin første optræden i Leipzigs “MDR Riverboat” og blev modtaget af moderatorduoen Kim Fischer og Jörg Kachelmann.

For en professionel som Kerstin Ott, med en aftale i kalenderen, før hun ikke længere ville have sceneskræk. Men nu har Kerstin sat en stoppe for den. Nemlig med hendes egen spænding! Da Kerstin Ott var på toget til tv-studiet, glemte hun en vigtig ting: hendes kuffert. Ups!

“Kerstin Ott er med os i aften – i let rejsetøj. Du har glemt din kuffert, den er på vej med toget til München. Vi håber, at den bliver fundet igen” sagde Jörg Kachelmann i showet.

“Hvad ville du have have haft på, hvis kufferten havde været hos dig?” I stedet for sin joggingdragt havde hun faktisk et andet sæt tøj. ”Så ville jeg have haft jeans og en dejlig jakke. I dag er det joggingtøj” svarede Kerstin.

Dette var imidlertid ikke et problem for Kerstin og sandsynligvis heller ikke for publikum. Når alt kommer til alt kender du hende tilfældigt klædt som sædvanligt!

Kerstin Ott glemmer kufferter på toget til München

Men hvordan kunne det lille uheld ske for hende?

”Jeg arbejdede med tekster på toget og opdagede så, da jeg skiftede tog i Berlin til Leipzig, at jeg havde glemt min kuffert og bemærkede faktisk i Leipzig, at min kuffert skulle videre til München.

I dag er jeg faktisk dybt involveret i alt hvad jeg gør. Og da det kan ske, at mine tanker absolut går på overarbejde, så er min kone nødt til at gøre ting som billetsøgning.

Jeg har ærligt talt en hel del ‘blyanter i mine bukser’ i dag, jeg er så spændt, fordi jeg ikke har været på scenen så længe, ​​”forklarede hun.

På en eller anden måde vidunderligt sympatisk og halvt så dårligt! Kerstin tog det hele med humor, trods alt var der intet værdifuldt i kufferten.

Vi holder stadig fingrene på at kufferten vil dukke op igen så hurtigt som muligt og glæder os allerede til den nye sang, der måske er blevet til i toget.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse