Kerstin Ott: Endelig kribler det igen

Foto: Semmel.de / NONA

Dette år er bestemt et af de hårdeste for Kerstin Ott. Hun måtte udsætte sine koncerter, selvom hun havde planlagt nogle koncertdatoer med Vincent Gross i september. Hvis forbuddet mod større begivenheder (i øjeblikket indtil udgangen af ​​oktober) bliver forlænget igen, vil det ramme sangeren endnu hårdere:

Hendes “Ich geh’ meinen Weg” -turné, som faktisk var planlagt til november og december 2020, ville så heller ikke være i stand til at finde sted. Og Kerstin har også optrådt ved den ene og den anden privat fest for nylig. Men trods alle de dårlige nyheder, elsker fans især en ting ved Kerstin Ott: Hendes optimisme!

Kerstin udgav for nylig et foto på Instagram, der viser hendes guitar ved mikrofonen. Hun skriver: ”Det begynder så småt at kribler langsomt. I dag har jeg en fotosession og tilbringer meget tid i studiet. Jeg er fuld af forventning og kan ikke vente, indtil vi alle kan starte igen. Indtil da bliver jeg holdt optaget af vores “meget velopdragne kæledyr”.

Kerstin Ott producerer nye sange

Dette er sandsynligvis en lille hentydning til det faktum, at hendes hund ikke er blevet fuldstændig trænet af familien for nylig. Det gælder ikke kun hendes fans, der savner at se sangerinden live på scenen, men det får også hende til at grine.

Hun kommenterer med: “Vores firbenede venner kræver os også” og med “Vi holder os sammen og står ved alle fans og alle kunstnere, og så nyder vi koncerterne med mere afstand, men intenst”.

Kerstin Ott ser ikke ud til at have mistet sin rene optimisme, som hun er så meget elsket for, foruden sin karakteristiske stemme.

Som hun selv forklarer, skyldes dette sandsynligvis de mennesker og deres kæledyr, der omgiver dem hver dag. De giver hende styrken. Snart kommer der endda nye sange af hende.  Heldigvis!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse