Kerstin Ott: Dramatisk appel

Foto: MDR/Maria Selchow

Julen begynder snart. År efter år spørger du dig selv, hvilken slags opmærksomhed du gerne vil give dine kære. For Kerstin Ott er der et klart forbud i denne henseende.

Hvilken gave under juletræet giver ikke Kerstin nogen glæde? Sokker? En ny mobiltelefon?Eller nye gryder? Nej, for Kerstin er det en ny trend der pisser af.

At give dyr væk – for Kerstin Ott er dette absolut no-go. Selv har hun tre hunde og kan forstår dyrs lidelse meget godt. Kerstin blæser nu til kamp på Instagram.

Kerstin Ott: “Genstand”?

Kerstin Ott skriver: “Dyr under juletræet …. en idé, der gør så mange dyr til en ‘ting’ og en ‘genstand’. Pænt dekoreret med en sløjfe, som en julegave som en overraskelse for barnet.

To ugers glæde. Og så? Det er virkelig irriterende at gå tur ‘med det’. Og hvorfor tager barnet sig ikke af det? Når alt kommer til alt, ønskede barnet ikke en hund så meget?! ”

Hendes fans har måske aldrig læst sådan en følelsesladet appel fra hende.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Kerstin er ikke færdig endnu: “Klart: Dyret skal ud og gå.

Hvor? I bedste fald til alle venner og fandt ud af, at intet fungerer, dyreinternatet er sandsynligvis den bedste løsning. Eller måske bare binde det til det næste træ?

Når alt kommer til alt er folk på krisecentret sikker på at stille ubehagelige spørgsmål. Lige meget. Det vigtigste er at slippe af med det irriterende vedhæng.

Heldigvis næste år bliver barnet et år ældre og er mere modent, så prøver vi bare igen. En hund var heller ikke den rigtige ting … måske en chinchilla, i det mindste sover de om dagen … Det gør mig så sur, at folk kan være sådan.

Giv ikke nogen dyr væk til jul! ” Åh ja, det gør os også gale. En Kerstin Ott CD ville være en bedre gave.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse