Kerstin Ott: DET var hendes største frygt

Foto: Semmel.de / NONA

Kerstin Ott er ikke kun er en talentfuld sanger (”Die immer lacht”), men også en rigtig familie mand. Hun kan især lide at tale om sit forhold til sin kone Karolina og præsenterer ikke kun det ene hit efter det andet for offentligheden, men også hendes private familiens lykke.

For nylig var der imidlertid en hoax (svindelnummer) på nettet, der fik det til at se ud som om der var en krise i sangerens forhold. Nu beviser hun igen, at det er der bestemt ikke. Men tværtimod!

Det er næsten tid!

Kerstin Ott forsyner sine fans med ny musik og udgiver titelsangen “Ich muss dir was sagen” fra hendes succesrige album med samme navn, i morgen den 29. maj. Og det særligt dejlige ved det er det budskab, det ønsker at formidle.

Sange, der er på albummet, der blev udgivet i november 2019, giver dyb indsigt i deres forhold og viser også sangerinden fra hendes sårbare side.

Imidlertid er den nye titel virkelig noget meget specielt: I en aktuel pressemeddelelse fra Universal Music fremsætter Kerstin en personlig erklæring:

”Sangen handler om at lære Karolina at kende og mine tanker, der har ledet mig i tide. Vi fik det rigtig godt, og tanken om, at det muligvis kunne ødelægge alt med en kærlighedserklæring, var vanskelig. På et tidspunkt var det ikke anderledes, og jeg var nødt til at gøre rent bord. Heldigvis var det ekstremt vellykket, ”sagde sangeren.

De to havde trods alt kendt hinanden længe nok. I 2012 blev de et par, og i 2017 kronede de endelig deres lykke med et bryllup.

Denne situation med at være bange for at indrømme andre ens kærlighed er noget, som nogle af os er bekendt med.

Kerstin burde dog have ryddet op med denne indrømmelse med alle rygter om, at deres forhold ikke går så godt lige nu. Det er trods alt mere end et rørende bevis på deres kærlighed!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse