Kerstin Ott: Cyber-Mobbing!

Billede: Semmel.de – Fotocredit NonaPhotography

I morgen er det endelig tid: Det tredje album af Kerstin Ott udgives, “Ich muss Dir was sagen”. Og det er ikke alt! På den ene side turnerer hun frem til den 20. november, og på den anden side vil hun også stå på scenen i Schlagerbooom nu på lørdag. Før hun kommer ind på scenen, undgår hun imidlertid sine sociale mediesider. Af en dårlig grund …

Som Kerstin har afsløret i et interview med ITSINTV.TV, vil hun ikke læse kommentarerne på sine sociale mediesider som Facebook eller Instagram, lige før en koncert. Årsagen er at 90% af kommentarerne er meget, meget pæne, siger hun, men de andre 10% er meget vrede og modbydelige. “Og vi taler ikke om kommentarer som, du er dum …”

Naturligvis er ikke alle nødt til at finde alle store ord, men at udtrykke sig på sociale medier, så negativt og stødende over en person, er simpelthen cyber-mobning!

Og det er derfor, hun ikke læser nogen kommentarer, lige før hun holder en koncert. Det gør hende bare trist og ville trække hende for meget ned! Når alt kommer til alt er ingen lavet af sten! Hun vil gøre sine fans glade og ikke triste på scenen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse