Kerstin Ott – Chok: punktering om natten på motorvejen

Stort chok for Kerstin Ott og hendes fans: punktering på motorvejen – i det mørkeste mørke. For bilister er det nok en af de værste forestillinger overhovedet: Man er på motorvejen, kører hurtigt, og så sker katastrofen – et fladt dæk! I sådanne øjeblikke går alle sandsynligvis i panik. Men ikke Kerstin Ott, som ville elske at stå på scenen med Tracy Chapman. Da hun er kommet sig over det første chok, beslutter hun sig for at dele sit uheld med sine 170.000 følgere på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Kerstin Ott, som for nylig fik ubudent besøg af en fan, poster en video fra sin bil, hvor hun kigger alvorligt ind i kameraet, mens omgivelserne omkring hende er mørke. Kerstin Ott siger følgende om det: “Åh mand, fladt dæk på motorvejen. Heldigvis har jeg en termokande kaffe med mig, og ADAC kommer snart.”

Kerstin Ott var på en privat tur, ifølge Schlager.de

I kommentarerne viser hendes fans sympati, mens hun venter på hjælp på motorvejen. Som Schlager.de erfarede, var hændelsen sandsynligvis sket i private henseende. Det vides ikke, om hendes kone, Karolina Köppen (gift siden 2017), var i bilen sammen med hende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse