Kerstin Ott bei er videre i „Let’s Dance“: Heftige diskussioner på nettet

Billede: “Alle Infos zu “Let´s Dance” im Special bei RTL.de

Det faktum, at Kerstin Ott også kan ses i den kommende episode af “Let’s Dance”, kan hun igen takke publikum for. På nettet er der dog tale om stemmer, der kritiserer det.

Fredag aften kl 20:15 er det igen tid til “Let’s Dance”! I det fjerde live show i 2019 var emnet 90’erne på programmet, og også Kerstin Ott gav alt med en Charleston til “The Scatman”. Men dansen røg igennem igen hos juryen. Og igen hjalp de stemmende seere Kerstin Ott ind i næste runde. Ud røg Thomas Rath, som helt sikkert havde overbevist om sin danseevne for juryen. Der er nu meget spænding i nettet: Er det rigtigt, at Kerstin Ott stadig er med i showet på trods af den formodentlig dårligere formåen?

Kerstin Ott: Ødelæggende kritik af “Let’s Dance” jury

Fra jurychef Joachim Llambi var der igen en hård kritik til Kerstin Ott: “Det er stadig et danseshow: Vi skal vurdere, hvad du leverer en fredag aften kvart over otte og alle andre, og det var ikke nok i dag” sagde Llambi, der vurderede udførelsen af Kerstin Ott og Regina Luca med et enkelt point.

Det var mindst tre point fra Motsi Mabuse og Jorge Gonzalez. Sidstnævnte kritiserede også Kerstin Otts optræden: Det er ligegyldigt, om det ikke altid er i takt, så længe jeg ser, at man forsøger “Men det så ud som, at Regina bevæger sig hurtigt og dig i slowmotion”. Med syv point for Kerstin Ott i slutningen for indeværende sæson. Ikke desto mindre har hun lov til at fortsætte med at danse – takket være tilskuerens stemme, hvilket betød slutningen for Thomas Rath.

Kerstin Otts fremskridt er stærkt kritiseret på nettet

Især at Rath ikke længere er der, og at Kerstin Ott får en ny chance, får nogle seere til at give hård kritik på nettet: Kerstin Ott kommer videre og Thomas Rath ryger ud … latterligt”, skriver en bruger via Twitter. Andre kommentarer er: “Tztztz, har intet imod Kerstin, men hun kan ikke danse! Hold op med at hjælpe dem frem med et opkald “eller: “Kerstin Ott behøvede ikke engang at ryste, enhver kunne se, at hun ikke danser godt. Denne sæson gør mig sur! “.

Der er dog også mange positive kommentarer til Kerstin Ott: “Min dejlige” er der en der skriver. En bruger forsvarer sangeren med ordene: “Alle, der skælder Kerstin Ott ud, bør først tænke over, hvad den optræden kræver af dem, og om de ville kunne gøre det selv.” En anden bruger skriver: “Kære Kerstin Ott, hvis du læser vores tweets … Nu har du 2 uger tid til at flytte noget, brug dem venligst ..”

Billede: “Alle Infos zu “Let´s Dance” im Special bei RTL.de

Skal Kerstin Ott stoppe frivilligt?

I mellemtiden siger stemmerne, at det anses for uretfærdigt, at Kerstin Ott kan fortsætte med at danse, mens det formentlig ville være bedre at gå på pension. Men et spørgsmålet opstår også: Hvad er situationen for Kerstin Ott?

Faktisk var hun der med en olympisk tak – At være det er alt – være til showet. At hun ikke er en begavet danser, vidste hun selv før den første udsendelse.

Som et resultat af, at seerne fortsætter med at vælge i hvert program, skal Kerstin i sidste ende fortsætte på egen hånd og derefter stå op til juryens kritiske kritik og internettet igen. Det er modigt, men bestemt ikke let for dem. Det er usandsynligt, at fans vil stoppe med at kritisere Kerstin i fremtiden. Derfor spørgsmålet: Skal hun muligvis og frivilligt komme ud af showet?

Hvad er jeres mening?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse