Kerstin Ott: Annoncerer mega-nyhed til alle fans

Kerstin Ott slog igennem i 2016 med hittet “Die immer lacht” og har været en favorit i schlagerverdenen lige siden. Siden da har hun udgivet i alt fire albums, som alle har ligget i top 5 på albumhitlisterne. Hun er også blevet overdænget med priser og er en velkommen gæst i de store schlagershows.

Den 41-årige holder jævnligt sine 175.000 fans på Instagram (pr. 7. november) opdateret og deler også gerne indtryk fra sit privatliv. Senest har Ott dog glædet sine fans med gode nyheder om sin musik. Sangerinden har annonceret en stor open air-turné.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Open air-turné: den starter til sommer

“I sommeren 2024 tager vi på en open air-turné med verdens allerbedste band,” skriver Kerstin Ott i et Instagram-opslag for nylig. Ja, det er virkelig en meganyhed! Den første dato finder sted den 6. juni i Meersburg, og Ott giver den sidste koncert den 26. juli i Eberswalde.

Men hvis du gerne vil se Kerstin Ott live på scenen tidligere, kan du få billetter til hendes “Best Ott”-turné. Den starter den 16. november i Zwickau og slutter den 9. marts i Oldenburg.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse