Kerstin Ott: Alt over med hende Karolina?

Foto: NONA-editUniversal

Kerstin Ott er sandsynligvis den mest jordnære og ydmyge person i schlager branchen. Ikke mindst fordi hun og hendes kone Karolina Köppen lever et tilbagetrukket og frem for alt stille liv. Men nu ser en storm ud til at have afsluttet hendes ophold på den syvende himmel en gang for alle! Har Kerstin Ott og hendes Karolina splittet sig?

Kerstin Ott: Følges ikke på Instagram!

Snublestenen er – som det ofte er tilfældet – Instagram. Ikke alene har kvinden bag ​​”Die immer lacht” ikke lagt et billede med sin kone op på Instagram i mere end to måneder, nu ser det ud til, at hun også har fulgt sin Karolina! I den sociale medieindustri er dette næsten altid en klar indikation af et sidste slag.

Kerstin Ott: Er ikke alt så slemt?

Parret har været i et forhold i mange år, men har kun været gift siden 2017. Så er kærligheden slukket nu? Måske ikke endnu, for for det første lancerede Karolina for nylig sin Instagram-konto, og for det andet kan kontoen ikke længere findes. Så måske skiftede hun bare mening og slettede sin Instagram-konto? Det ville i det mindste forklare, hvorfor Kerstin Ott ikke længere følger hende!

Kerstin Ott: Alt klart på Instagram

Som om hun havde hørt det, så sendte Kerstin nu et foto på Instagram, der viser hende og hendes kone Karolina sammen. Så der kan ikke være tale om en adskillelse – heldigvis!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse