Julemagi: Christin Stark præsenterer stolt sin bare mave

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Christin Stark (32) og ægtemanden Mathias Reim (64) er i øjeblikket i babylykke: Christin er nu gravid i sjette måned. Man kunne allerede nu beundre Christin babybule på scenen, for eksempel under “Schlagerbooom” eller under “Adventsfest der 100.000 Lichter” med Florian Silbereisen (40).

Og hun holder også jævnligt sine følgere opdateret på Instagram. Senest har den kommende mor delt et julebillede med en sød babymave. På billedet viser Christin sig selv i afslappede ternede bukser, nuttede sokker og en rød nissehue. Ovenpå har hun kun bh på og viser stolt sin bare babybule frem, som hun bruger som hylde til sine lækre honningkager.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Christin Stark nyder sin graviditet til fulde

Med graviditeten går et længe ventet ønske i opfyldelse for Christin Stark. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslørede den 32-årige allerede, at hun oplever en rigtig drømmegraviditet og derfor rigtig kan nyde tiden: “Jeg kan spise alt, hvad jeg vil. Hvor fantastisk er det?!”

Så det er ikke underligt, at Christin er så afslappet på det aktuelle Instagram-billede. Hendes fans er helt vilde med det søde billede. Ud over adskillige hjerte-emojis kan læse kommentarer såsom “Du er smuk”, “Hvor er det sødt” eller “Sådan et godt billede”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse