Jeg vil gøre alting anderledes end mine berømte forældre

Matthias Reim (65) og Michelle (51) gav deres datter Marie (22) et talent for at synge, men den unge kvinde ønsker ikke at hvile på laurbærrene. Hun har netop udgivet sit andet album og giver den ene koncert efter den anden – uden hjælp fra sine berømte forældre. Og hvis Marie får sin vilje, skal det blive ved med at være sådan.

“At sidde privat på en restaurant og blive anerkendt er ret rart. Men i branchen gør det berømte efternavn alting sværere og vanskeligere. Der er folk, der lægger ekstra hindringer i vejen for mig og kræver, at jeg først skal bevise mig selv,” fortæller hun i et interview. “De tror, at jeg har det nemt. Det har jeg ikke. Bare fordi jeg hedder Reim, behandler de mig anderledes. Det gør det sværere for mig at åbne døre.”

Disse konstante sammenligninger kradser også i den unge sangerindes selvtillid. I stedet for “Du er smuk” hører hun kun “Du ligner din mor”. Det er egentlig ikke noget slemt, men det begynder at gå Marie på nerverne. “Jeg er en selvstændig person og ikke en kopi af min mor.”

Men det er ikke kun sammenligninger med sin egen familie, som hun efterhånden må udholde, hun må også konkurrere med Helene Fischer igen og igen. “Jeg synes, det er fantastisk, hvad hun gør. Jeg vil også gerne gå min egen vej – i modsætning til mine forældre. Jeg vil ikke bare synge, jeg vil synge, danse, lave et show, rive scenen ned. Indtil videre er der kun én kvinde i branchen, der gør det – det er selvfølgelig Helene. Når nogen drager sammenligningen med hende, er jeg selvfølgelig helt beæret og tager gerne sammenligningen til mig,” forklarer Marie Reim om sine fremtidsplaner.

Far Matthias er meget stolt af sin lille pige, selv om han ville have foretrukket et andet jobvalg: “Han kan ikke andet end at være stolt, især fordi begge min forældre har det samme job. Han rådede mig selvfølgelig til at lære noget fornuftigt og opbygge et andet ben at stå på. Jeg uddannede mig til fitnesstræner. Det er en nødløsning, som jeg ikke ønsker at falde tilbage på. Og jeg er overbevist om, at det behøver jeg heller ikke.”

Marie vil gå sin vej!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse