Jeg røg 80 til 90 cigaretter om dagen

Mange rygere er sikkert bekendt med, at du bliver ved med at tage beslutningen om at stoppe med at ryge. Men så kan man bare ikke modstå trangen. Selv DJ Ötzi kunne ikke holde hænderne væk fra smøgerne i lang tid og var en rigtig kæderyger. I et interview med Schlager.de afslørede han, at han røg op til 90 stk om dagen!

DJ Ötzi: “Jeg har altid haft stress og dårlig samvittighed” – Sidste efterår tog DJ Ötzi til en hypnotisør på opfordring fra sin kone Sonja og datteren Lisa-Marie. Et hurtigt greb om panden og skulderen, så var proceduren allerede afsluttet. Siden har han ikke røget en eneste cigaret, som han eksklusivt afslørede til Schlager.de. En absolut befrielse for ham.

“Jeg røg 80, 90 cigaretter om dagen, og jeg var altid stresset og havde dårlig samvittighed. Og det er slut nu. Nu er jeg meget mere rolig og i fokus,« beretter DJ Ötzi, der for nylig kommenterede sin datters kæreste.

DJ Ötzi tager åbent fat på tabubelagte emner

Den 51-årige kunne ubevidst have hjulpet mange mennesker og blive en pioner. Næppe nogen havde forventet, at hypnose ville hjælpe så effektivt mod tvangen til at ryge. Allerede i sin biografi “Lebensgefühl” inspirerede han bestemt mange læsere.

Heri fortæller DJ Ötzi meget åbent om den gæld, der plagede ham, og tiden, hvor han var hjemløs. Han behandlede to tabubelagte emner – burde flere gøre dette? Ötzi sagde: “Alle skal gøre, hvad de vil. Jeg gjorde det, og jeg føler mig fri. Jeg lægger min fortid bag mig, og jeg er i fred med den.”

Det skal du læse