“Jeg prøvede alt…”

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Kun scenens største stjerner får lov til at optræde hos Florian Silbereisens i hans feste-shows. Det er normalt ikke et problem for Florian at invitere topeliten til sine shows. Imidlertid blev han for altid nægtet løftet om en specifik legende. “Jeg har prøvet alt…” beklagede Silbereisen engang i et show.

Igen og igen formår Florian Silbereisen at lokke et millionpublikum foran bobleheads. Hans Feste-shows har været blandt de bedst bedømte underholdningsformater på ARD i mange år. Inviterede kunstnere ved, at de selv kan drage fordel af at optræde på disse shows.

Peter Alexander og Florian Silbereisen: Rigtige allroundere

En stor legende holdt sig dog altid væk fra Florian Silbereisens shows. Vi taler om Peter Alexander . Østrigeren selv var nok 70’ernes og 80’ernes største entertainer. Han tiltrak også millioner af seere foran tv-apparaterne. Ligesom Florian Silbereisen var Peter Alexander en rigtig allrounder. Som sanger, skuespiller og moderator fik han fans hjerter til at banke hurtigere.

Florian tiggede i sit show

Ikke underligt, at Florian kopierede meget fra dette store forbillede. Tv-seerne ville helt sikkert have været glade for at se de to på scenen sammen i et show. “At have ham med i mit show var min største drøm dengang,” afslørede Silbereisen til “Stern”. Allerede i 2006 kæmpede Florian om Peter Alexanders opmærksomhed, som havde sin sidste tv-optræden samme år.

“Jeg prøvede alt…” forklarede Florian dengang publikum og demonstrerede sin mislykkede vedholdenhed ved blandt andet at omskrive sangen “Der letzte Walzer”. “Se, hvordan jeg lider?!” sang Silbereisen og tryglede en Peter Alexander-dobbelt. Det var tilsyneladende den eneste måde at få Peter Alexander-myten ind i hans show. Den østrigske entertainer døde i 2011 i en alder af 84 år.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse