“Jeg havde ikke lyst til Schlager mere”.

Vanessa Mai er tilbage som Wolkenfrei. Efter hendes comeback i “Giovanni Zarrella Show” udkommer det nye album “Hotel Tropicana” på fredag (31. marts). For nogen tid siden havde hun fremsat negative kommentarer om genren. Nu har den 30-årige taget stilling.

Vanessa Mai med en U-vending

Vanessa Mai havde hårde ord at sige om schlagergenren i slutningen af 2021. Der bliver talt meget op, mente hun. “Folk forventer altid det perfekte, og der siger jeg: ‘Nej, det er ikke livet’. Jeg synes også, at det er en skam, at mange på schlagerscenen også efterlever det.” understregede hun i et interview med “Das Ding”. Efter sit exit fra Wolkenfrei og sin solokarriere inden for schlager, forsøgte Mai sig som rapper og indspillede sange med Sido og Co. Men nu er der vending på tingene – sangerinden laver Schlager igen. Men hvorfor?

Tilbage til rødderne

“Jeg har havde ikke lyst til Schlager mere. Jeg var bare nødt til at gå nye veje med Vanessa Mai for at kunne gøre det, der gjorde mig så glad dengang, af hele mit hjerte igen”, forklarer Vanessa Mai i den officielle pressemeddelelse for det kommende album “Hotel Tropicana” og understreger: “Inderst inde har Wolkenfrei altid haft en plads i mit hjerte, jeg ved, hvor jeg kommer fra”. Vi er spændte på at se, hvad der kommer til at ske næste gang med sangerinden. Under alle omstændigheder fejrer fansene comebacket som Wolkenfrei.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse