Jan Smit: Hverdagen kommer langsomt tilbage

I nogen tid var der meget stille omkring Jan Smit. KLUBBB3-sangeren var ordineret en pause efter udbrændthed. Dette ser ud til at være langsomt, men sikkert forbi, fordi han igen laver musik i en aktuel video på sin Facebook-side.

Deadline, stress, ingen tid for dig selv eller for familien. I november 2019 offentliggjorde Jan Smit, at han var udbrændt! Alle aftaler blev aflyst, Stefanie Hertel trådte ind ved nogle KLUBBB3 optrædener og Smit tog en lang pause. Han får i øjeblikket sin udbrændthed behandlet og gør meget med sine børn og venner.

Den første planlagte optræden for den hollandske musiker vil være at være vært ved “Eurovision Song Contest” i Rotterdam i maj.

Men selvfølgelig stopper verden ikke, og Jan sender en besked til sine fans på Facebook.

https://www.facebook.com/jansmitcom/videos/191763515454986/

Videoen viser Jan på guitar, og musiker Thomas Tol sidder ved siden af ham i et musikstudie.

Jan skriver: ”For mig personligt er det at fremstille musik den bedste terapi! Efter alle de erfaringer, jeg har fået, og de erfaringer, jeg har lært gennem årene … En ting er sikkert, de dybeste dale skaber de mest sande og følelsesladede sange. Jeg ved ikke, hvornår de kommer ud, men at komponere ny musik med Thomas giver ny energi! Min egen guitar-afspilning høres først på en af sangene … “

Hele redaktion af schlager.de og Tyskschlager.de ønsker dig, kære Jan, får det godt snart!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse