Jan Smit: Har udgivet sin nye single ‘Zolang Je Bij Me Bent’

Efter et fravær på næsten 3 år udgiver Jan Smit en helt ny single med titlen som får din tunge til at slå knuder – ‘Zolang Je Bij Me Bent’ (‘Så længe du er med mig’ ..red). Forløberen til det nye album, der udkommer senere på året.

“Zolang Je Bij Me Bent” blev skrevet af Jan Smit sammen med Alain Clark. Produktion og sammensætning var i hænderne på Thomas Tol, og mastering og mixing blev udført af Matt Butler i Abbey Road Studios – Det legendariske Beatles studio.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Videoen blev optaget i de smukke omgivelser i Hoenderloo for at formidle følelsen af ferie og samvær.

”Jeg synes, det er meget spændende at komme tilbage med min egen skrevne musik efter mere end 3 år, jeg håber fansen kan lide det, jeg er i hvert fald meget stolt af resultatet” siger Jan Smit.

Det skal du læse