Jan Smit: Han blev bestjålet!

Foto: jansmit.com / Robert Gort

Han er ikke kun en superstjerne i Holland – Selv i Tyskland er Jan Smit en uundværlig del af schlagerhjertene! Men DENNE begivenhed kunne have forkælet hand latter fra Volendam!

Sammen med Florian Silbereisen og Christoff de Bolle tog Jan Smit som KLUBBB3 tyske schlager til nye højder. Men for nylig er hollænderen blevet mere stille. For et par måneder siden kæmpede den tidligere barnestjerne med udbrændthed. Det var ikke det eneste tilbageslag, som den 34-årige havde at gøre med i sit liv! Det siges at han er blevet bestjålet!

Her er historien: Jan Smit var sammen med Yolanthe Cabau van Kasbergen indtil 2009. Hun er kendt som skuespillerinde i Holland og er i øjeblikket gift med fodboldstjernen Wesley Sneijder. Men lad os vende tilbage til Jan Smit. Hvad gjorde denne kvinde mod ham?

Jan Smit: Dette interview har kultstatus!

Efter skillesmissen med “Jantje” siges det, at Yolanthe har taget alle husholdningsartiklerne med sig – sølvbestik, saftpresser, blomster, møbler og alt, hvad der er værdifuldt. Opgørelsen siges at have kostet et femcifret euro-beløb.

Jan’s mor, Gerda Smit, afslørede dette for omkring elleve år siden i et interview med “SBS Shownieuws”. Gerdas legendariske slogan “Alles is weg” har nu opnået kultstatus i Holland og klikkes på millioner af gange på Internettet.

Fordi mange hollændere ikke bare forbinder sangeren med hans musik, nej – dette legendariske interview brændte sig også ind i hovederne på vores elskede naboer. Ikke desto mindre hører dette fortiden til.

Jan Smit bor nu sammen med sin kone Liza og børnene og behøver heldigvis ikke længere at kæmpe med fortidens arv.

Vi håber, at vi snart vil se den sympatiske hollænder igen på de tyske popscener!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse