Florian Silbereisen & Jan Smit: Endelig genforenet

Denne trio er simpelthen uovertruffen: Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff De Bolle fejrede stor succes som KLUBBB3. Med hits som „Du schaffst das schon“ eller „Das Leben tanzt Sirtaki“ skabte de tre en god stemning. Er der endelig en chance for comeback for trioen? Et billede giver en masse håb lige nu.

Der er ikke været noget fra KLUBBB3 i nogle år. Gruppen udgav deres sidste album tilbage i 2018. Siden er de tre schlagerstjerner gået hver deres vej. Heldigvis mister rigtige venner aldrig kontakten. Endelig er der gensyn igen!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JAN SMIT (@jansmit)

Møde mellem to superstjerner

Florian Silbereisen og Jan Smit mødtes igen. Jan tilbringer i øjeblikket sin ferie med sin familie i Østrig. Der brugte han nogle af sine ledige timer til at møde Florian. “Havde en lækker middag med Florian i aften! Han besøgte mig under vores ferie. Det er alt for længe siden, vi har set hinanden…« skrev Jan på Instagram.

KLUBBB3 comeback? Ledelsen udtrykker sig

Selvfølgelig giver dette indlæg håb. Er det et tegn på, at KLUBBB3 kommer tilbage? Schlager.de spurgte Jan Smits managements. “Der er ingen planer om et KLUBBB3-comeback i en overskuelig fremtid. Florian Silbereisens besøg er et venskabeligt møde,« stod der. Så fansene skal være tålmodige. Udsat er dog ikke aflyst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse