Isabel Varell: Var det hendes mors skyld, at hun ikke ville have sine egne børn??

Foto: Isabel Varell / Max Heydenreich

Hun var en populær førende skuespiller i serien “Rote Rosen” og modererede morgenudsendelsen på ARD “Live nach neun”, og hun elsker at synge. Kölns Isabel Varell var også gift med sangeren Drafi Deutscher – Så hun kender ved førstehånds alle livets op- og nedture …

Isabel Varell er bekymret. Hun ser tilbage på nogle livssituationer: hendes første forsøg som sanger, hendes ægteskab med sangeren Drafi Deutscher, det andet med instruktør Pit Weyrich, hendes beslutning om at deltage i jungle-lejren, hendes frivillige arbejde på hospice og hendes oplevelser som en maratonløber.

Hun synger også historier og budskaber fra sit liv på sit nye album “Eine Tasse Tee”. “Es muss nicht einfach sein” er en af ​​titlerne. Det handler faktisk om kærlighed i sangen, men det var aldrig let for Isabel Varell som barn og ung pige.

Hun fornærmede mig

I ”Exclusiv weekend” (RTL) taler hun nu om det vanskelige forhold til sin mor: ”Jeg har allerede fået at vide, at der ikke er noget at komme efter derhjemme. Der var sætninger som: ‘Du havner i rendestenen, du får aldrig noget!’ (…) Hun var den sidste gris for hende, det var det, hun altid sagde: ”Din far er en gris!” Og så sagde hun til mig: ”Du er som din far!” Med det ønskede hun at sige, at jeg er virkelig dårlig. Og jeg tror, ​​at hendes aggression og voldelige udbrud skyldtes, at hun sandsynligvis ikke ramte mig, men min far. ”

Dette radikale familieforhold var måske også grunden til, at Isabel aldrig selv fik børn. I interviewet siger hun, at det selvfølgelig har at gøre med det faktum, at hun bare ikke ønsker at blive mor. Hun vil ikke uddanne sig og siger ikke: “Gør ikke dette, gør ikke dette!”.

”Det er måske også en dyb, underbevidst frygt for, at jeg muligvis kan blive som min mor. Jeg ved ikke, men på en eller anden måde kan kaninen være begravet der, ”siger Isabell Varell.

Pariserhjul og frygt for højder

Bekæmp frygten og hold barnet inden for. Isabel Varell prøver det. Fordi sangeren er modig. Hun lider af højdeskræk, og derfor tog hun og hendes venner Vera & Su pariserhjulet på Chocolate Museum i Köln.

“Lette panikbølger – men det var stadig godt. Jeg vil gøre det igen ”, skriver Isabelle Varell til sine fans på Facebook og viser derefter 10 smukke fotos: Köln ovenfra. Min meget personlige ændring af perspektiv …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse