Isabel Varell: Det er derfor, hun bor adskilt fra sin mand

Kærligheden kan være så smuk! Det ved skuespillerinden og sangerinden Isabel Varell også. Efter at hendes første ægteskab med Drafi Deutscher ikke varede længe, ​​er den 60-årige nu hos instruktør Pit Weyrich. Isabel har nu afsløret, at de to ikke har et klassisk forhold i den forstand.

Isabel og hendes mand Pit har kendt hinanden i over 30 år. De to havde altid haft et tæt venskab med hinanden, indtil der pludselig var en gnist mellem dem. De to har været et par siden 2009 og brylluppet fulgte i 2015. De to gik til tinglysningskontoret som et par og uden forudgående varsel for at blive gift.

Isabel afslørede engang til “Gala”: “Efter at jeg havde et stort bryllup med Drafi i 1989, men ægteskabet desværre kun varede i to år, ville jeg ikke giftes mere.” For hendes Pit ændrede hun så mening igen. Efter at de to blev lovligt erklæret mand og kone, gik de to sammen om en isbar i stedet for at holde en stor fest.

I lang tid kendte deres venner ikke til ægteskabet, fordi Isabel og Pit bevidst valgte ikke at bære vielsesringe eller at fortælle noget. Materielle ting ville ikke være vigtige for de to i deres liv sammen, siger Varell. I stedet tæller kun én ting for de to: “Det var vigtigt for os, at vi fra bunden af ​​vores hjerter forsikrede os selv om, at den anden er partneren for livet.”

Som “illu der Frau” rapporterer, har Isabel og Pit boet i separate lejligheder i lang tid. Kom virkeligheden hurtigere end forventet efter brylluppet? Tværtimod, som Isabel afslører i interviewet: “Det viser sig, at det er en opskrift på succes i kærlighed.”

Begge har et anstrengende job, der kræver meget af dem. Siden Isabel startede med at præsentere showet “Live nach neun” i 2018, har hun været nødt til at stå ekstremt tidligt op, hvilket også var udmattende for Pit, der blandt andet producerer shows til “Popstop” herhjemme.

Isabel og Pit er stadig glade for denne beslutning, da hun afslører: “Nu, med de to lejligheder, er det fantastisk, fordi vi kan skilles nogle gange.” Derudover afslører Isabel i interviewet, at de to ikke skal undvære hinanden alt for ofte. De separate lejligheder ligger kun 500 meter fra hinanden. Det er godt, at deres forhold kan holde til det!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse