Isabel Varell fortæller om et skandaløst ægteskab med Drafi Deutscher

For omkring 30 år siden gik skuespilleren og værtinden Isabel Varell op til alteret sammen med schlagerstjernen Drafi Deutscher. Men lykken i kærligheden skulle ikke vare længe. Efter to svære år blev de to skilt igen. Nu har Isabel afsløret, hvor meget hun led under sit ægteskab med Drafi Deutscher.

Som “Gala” beretter, havde Isabel og Drafi kendt hinanden i flere år, før de sagde ja. Drafi arbejdede som komponist for Isabel, og det var under det musikalske samarbejde at der blandt andet blev til “Melodie d’amour”. Isabel Varell fremførte denne sang ved ESC’s indledende runde i 1990 og blev nummer seks. Da Drafi pludselig ville have mere end bare tid sammen i studiet, afviste Isabel ham i starten. Men blot et par år senere krydsede deres veje igen. I 1989 fulgte frieriet i en hotelbar i Frankfurt. Kun kort tid efter det store bryllup ændrede alt sig pludselig. Isabel afslørede til “Revue Today”: “Efter vores vielse begyndte han at blive en helt anden person for mig. Dårligt humør, aggressiv, hjerteløs, respektløs, ukærlig.” To dårlige år fulgte for skuespillerinden.

Drafi Deutscher var ikke kun et offer for overdrevent stof- og alkoholforbrug. Samtidig samlede sangeren et stort bjerg af gæld. Isabel Varell var ude af stand til at modstå og faldt i sin daværende mands fælde.

I et interview med “Revue Today” afslørede hun: “Da vi gik fra hinanden, fik jeg lov til at betale gæld på 80.000 tyske og 120.000 tyske for advokatsalærer. Jeg var blank.” Oplevelsen var så skræmmende for Isabel, at hun aldrig planlagde at blive gift igen. Men alt gik meget anderledes med hendes mangeårige ven Pit: I 2015 giftede parret sig stille og hemmeligt, hvilket de holdt hemmeligt i lang tid. Trods det lykkelige ægteskab bor de to ikke sammen.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER