Hvorfor er det vigtigt at være dum – I sine sange og bøger fortæller hun om sin egen frygt

Foto: DPAPictureAllia_EventpressAdolph

Isabel Varell ser det at finde sin egen vej som et livsværk. Schlagersangerinden, skuespillerinden (“Rote Rosen”) og tv-værten (ARD-morgenmagasinet “Live nach neun”) tror på kraften i sange og bøger, hvor hun fortæller meget personligt om sit liv – som i hendes nye bog “Die guten alten Zeiten sind jetzt”.

At fortælle andre om sine egne problemer og udveksle ideer er vigtigt for kunstneren. “At åbne op og indrømme, at du har frygt, overvinder også frygt. Der er kun mod, fordi der er frygt. Jeg skulle ofte være modig i mit liv, og jeg kan godt lide at være modig,” siger Varell i apoteksbladet “Senioren Ratgeber”.

Få svar under coaching

Den nu 60-årige følte sig først hjemme for ti år siden, fordi hun “ikke havde nogen nem start”, som hun indrømmer: “Min mor var meget narcissistisk, kunne ikke klare at blive forladt. Hun lod sin livsfrustration gå ud over mig. Da jeg var myndig, følte jeg mig værdiløs.”

At finde sig selv værdifuld og stole på sig selv, at være modig, blev hendes livsværk. Gode ​​systemiske trænere formåede nogle gange at finde svar på blot et par sessioner, som allerede er inden i dig, siger Varell, der selv har gennemført sådan en uddannelse. “Dette gør det muligt at tænde lys, der forbedrer livskvaliteten markant.”

De, der er modige, vil blive belønnet

At viljen til at være modig generelt aftager i takt med, at folk bliver ældre, skyldes den indfødte “Kemptnerin” på grund af deres egen komfortzone, som man – forståeligt nok – mindre og mindre ønsker at flygte fra.

Ikke desto mindre appellerer hun til sin generation om fortsat at have noget sludder på sinde, at være fjollet og ikke at være bange for, at andre vrænger på næsen. ”Jeg kan se på deres opførsel, at mange ældre skammer sig over at være gamle. Men de burde faktisk være stolte af den vej, de har tilbagelagt,« siger Varell, der er gift for anden gang med tv-instruktøren Pit Weyrich.

Hvis du er modig, sker der derimod mange overraskende ting, der puster liv i dig og får folk til at interagere med dig.

Kilde: Wort & Bild Verlag – Gesundheitsmeldungen, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x