Insider afslører: »Florian Silbereisen underholder hele bordet«

Christian Geller er en af de mest succesfulde producere i sclagermusikbranchen. Florian Silbereisen, Giovanni Zarrella, Thomas Anders, Eloy de Jong, No Angels, Daniela Katzenberger … listen over kunstnere, han arbejder med, er lang. Hitproduceren fortalte, hvordan det er at arbejde med sådanne superstjerner. Er Florian Silbereisen en rar kollega at arbejde sammen med, eller er han helt ude af trit med virkeligheden?

»Røvhulsfri Zone«

Stjernenøkker? Ikke for produceren Christian Geller! Han afslørede sit motto eksklusivt i Schlager.de-interviewet: »Især når det gælder kunstnere, og det siger jeg altid til min kone, har jeg en røvhulsfri zone. Jeg ville aldrig lave et album med en kunstner, der opfører sig som alt muligt andet bare for at sælge.« Derfor kan den 46-årige ikke sige noget negativt om Florian Silbereisen. Tværtimod er han ligefrem begejstret for entertaineren…

»Florian Silbereisen underholder hele bordet«

»Alt, hvad jeg kan sige om Florian, er, at han er en utrolig rar fyr med stor integritet, som man virkelig nyder at sidde sammen med efter optagelserne, og som også er meget, meget underholdende. Han lever virkelig op til sin profession og underholder hele bordet. Det er meget sjovt,« afslører han i interviewet med Schlager.de.

For Geller er én ting sikker: »Når alt kommer til alt, er vi bare normale fyre, som bare har det sjovt sammen, og det kan ses på vores vellykkede albums.« Ord som disse gør ikke kun ham, men frem for alt Florian Silbereisen, endnu mere sympatisk med ét slag!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse