Ikke flere forårsfeste-show?

Ikke flere forårsshows af og med Florian Silbereisen? ARD’s programplanlægning har nu givet næring til spekulationer: Der er ikke et eneste af de traditionelle feste-shows i sigte i februar, marts og april. I stedet blev Kaisermania og Beatrice Egli-showet forfremmet fra tredje program til første program. Silbereisen-fans ryster nu.

18. marts – “20 Jahre Kaisermania”, af alle ting på den hidtil hellige Silbereisen lørdag aften! Og den 15. april – Beatrice Egli-showet har ARD-premiere … Pludselig er de offentlige tv-stationer klar til at eksperimentere – fordi de ved fra de gode seertal for Kaiser- og Egli-formaterne, at de netop giver gode seertal og gode overskrifter?

Florian Silbereisen kritiseres

Kritikken af Silbereisens shows er blevet højere og højere: de samme gæster hele tiden, som Peter Kraus kritiserede, altid den samme gammeldags monotoni. Altid de samme påtagede følelser. Kritikerne var oprevet over det, og på de sociale netværk var selv fansene mere og mere skuffede.

Er en kontraktforlængelse i fare?

Det er også interessant at bemærke, at der er forhandlinger i gang om en eventuel forlængelse af Florian Silbereisens kontrakt med ARD. Det er en fordel for stationen at have seriøs konkurrence i ærmet. Et spørgsmål fra tv-stationen om planerne med Florian er indtil videre ubesvaret.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse