Hvordan har Kerstin Ott & fru Karolina det i Corona-karantænen?

Foto: Semmel.de / NONA

Hvordan har Kerstin Ott, hendes kone Karolina og deres familier det under Corona Karantænen? Kerstin Ott tilbringer som de fleste andre sine dage i hjemmekarantæne. Med sin kone Karolina, børnene og mange dyr, bor sangeren i nærheden af St. Peter-Ording på Nordsøkysten.

Hvad er din opskrift på at overleve familiens karantæne sikkert? ”Jeg bygger i øjeblikket mit studie, og heldigvis kan jeg ikke klage over kedsomhed. Faktisk synes jeg det er rart at have tid derhjemme og gå lidt ned” sagde Kerstin Ott til “Bild”.

Der er altid noget at gøre hos Kerstin Ott

Hun planlægger i øjeblikket ikke at udsende en koncert online fra sin stue. I stedet skriver hun igen på nye sange og indsamler ideer. Situationen bliver ikke for kedelig for hende med hendes kone Karoline:

“Min kone og jeg kommer meget godt sammen, hvilket naturligvis også skyldes det faktum, at vi starter projekter hver dag og derfor er travlt om aftenen.”

De to har allerede malet deres skur og ordnet haven. Ellers skal de holde kontakten med deres venner via WhatsApp og Skype.

To nye katte

Kerstin Ott’s dyrefamilie er vokset i løbet af de sidste par uger.

Efter at Kater Butschi forsvandt, bragte sangerinnen og hendes kone to katte hjem fra krisecentret: Bubi og Elli. De to har fundet sig godt til nu.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse